Κατατακτήριες Εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας



Από το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται η διεξαγωγή κατατακτηρίων εξετάσεων για την πλήρωση των κενών θέσεων του Σχολείου. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. Πρωτ. 8343/31-8-2015 έγκριση της Δ.Δ.Ε. Κοζάνης, οι κατατακτήριες εξετάσεις αφορούν στην πλήρωση:

2  κενές θέσεις για τη Β Γυμνασίου,
2  κενές θέσεις για τη Γ Γυμνασίου
8 κενές θέσεις για την Α΄ Λυκείου του Μουσικού Γ/σίου-Λυκείου Πτολ/δας,  

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο  Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 από επιτροπή καθηγητών του Σχολείου. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι μαθητές είναι: Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Πιάνο Υποχρεωτικό, Ταμπουράς, όργανο Επιλογής του υποψηφίου (προαιρετικά για τη Β Γυμνασίου, υποχρεωτικά για τις άλλες τάξεις), Ιστορία Μουσικής (μόνο για τη Γ Γυμνασίου και την Α Λυκείου).

Η εξεταστέα ύλη είναι διαθέσιμη στο σχολείο και έχει ανακοινωθεί και στην Ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-mous-ptolem.koz.sch.gr/autosch/joomla15/. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Σχολείο και στο τηλέφωνο 2463081775 (Δευτέρα-Παρασκευή 9-1)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.