Ραχήλ Μακρή για Πάνο Καμμένο: «Πολιτικοί αρχηγοί καλούν σε παραβίαση του Συντάγματος τον ΠτΔ»Διαπιστώνουμε ότι η σπουδή για τις πρόωρες εκλογές έχει οδηγήσει ορισμένους πολιτικούς αρχηγούς να προβαίνουν σε δηλώσεις που προσβάλουν τόσο την δημοκρατία όσο και την νοημοσύνη των πολιτών.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος σε μια άσκηση εθελούσιας εξυπηρέτησης της συντόμευσης των εκλογών καλεί τον ΠτΔ να παραβιάσει για άλλη μια φορά το σύνταγμα και να μην συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
       
Η πολύπαθη πατρίδα γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης αφού το υποτιθέμενο συμφέρον της μπερδεύεται με τους πρόσφυγες πολέμου που αποτελούν εμπόρευμα προς διαμετακόμιση στο μυαλό του κ. Καμμένου και με τρομολαγνικά επιχειρήματα για grexit από τον κακό μπαμπούλα των Γερμανών που εξυπηρέτησε η κυβέρνηση του, υπογράφοντας το 3ο Μνημόνιο.
      
Καλούμε όλους τους θεσμικούς παράγοντες να αναλάβουν έστω και κατ’ ελάχιστο τις ευθύνες που τους αναλογούν και να μην καταφεύγουν οι ίδιοι ή δια αντιπροσώπου σε βλακώδεις παραινέσεις συντόμευσης της αναπόφευκτης ήττας τους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.