Επίσκεψη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης στο Τιάλειον Εκκλησιαστικόν Γηροκομείο ΚοζάνηςΩς ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας στην κοινωνία μας ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης  επισκέφθηκε τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015, το «Τιάλειον Εκκλησιαστικόν Γηροκομείο Κοζάνης»  της Ιεράς Μητροπόλεως μας και προσέφερε είδη ατομικής υγιεινής για τους τροφίμους του .

Η κίνηση αυτή, αποτελεί μια άτυπη παράδοση για τον Σύλλογο Ηπειρωτών και πραγματοποιείται ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην μνήμη του οποίου τιμάται το εξωκλήσι που υπάρχει στο χώρο του Πάρκου των Ηπειρωτών και έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα.

Με την οικονομική βοήθεια φίλων και μελών του, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης  προσπαθεί να τιμήσει την προσφορά των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και να ενισχύσει με τις μικρές του δυνατότητες το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται από την Εκκλησία μας στο εν λόγω Ίδρυμα.

Εκ  του  Διοικητικού   Συμβουλίου
του Συλλόγου Ηπειρωτών       

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.