Primary Menu  

Δωρεάν μικροβιολογικές, βιοχημικές, αιματολογικές εξετάσεις από τη Μ.Υ. του ΠΕΔΥ Κοζάνης



ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΒΑΣΗ

Δωρεάν μικροβιολογικές, βιοχημικές αιματολογικές εξετάσεις από τη Μ.Υ. του ΠΕΔΥ Κοζάνης

– Δωρεάν Τεστ ΠΑΠ για τις ασφαλισμένες του ΕΟΠΥΥ

 

Απολύτως δωρεάν μπορούν να πραγματοποιούν τις μικροβιολογικές, βιοχημικές και αιματολογικές τους εξετάσεις από τη Μονάδα Υγείας του ΠΕΔΥ Κοζάνης (πρώην ιατρεία του ΙΚΑ), οι ασφαλισμένοι. Επίσης, το κοινό θα πρέπει να γνωρίζει πως μια φορά την εβδομάδα λειτουργεί διαβητολογικό κέντρο, προσφέροντας σημαντικές υπηρεσίες στους ασθενείς! Επίσης, οι ασφαλισμένες μπορούν να κάνουν απολύτως δωρεάν το ΤΕΣΤ Παπανικολάου!

Δυστυχώς ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος για την επαναλειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον “Π.Λ.” η Διευθύντρια του ΠΕΔΥ Κοζάνης Ευθυμία Σαββίδου. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά η ίδια: “Προσπαθούμε να ενημερώσουμε όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ πως στη μονάδα υγείας ΠΕΔΥ Κοζάνης (πρώην ιατρεία του ΙΚΑ) γίνονται δωρεάν μικροβιολογικές, αιμοτολογικές και βιοχημικές εξετάσεις. Εκτός αυτού, γίνεται και δωρεάν το τεστ Παπανικολάου για όλες τις ασφαλισμένες του ΕΟΠΥΥ”.

Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, εν μέσω οικονομικής ασφυξίας με τους ασφαλισμένους να μετρούν και το παραμικρό ευρώ που βγαίνει από την τσέπη τους, είναι σημαντικό να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι της Κοζάνης πως δεν χρειάζεται πλέον να απευθύνονται σε συμβεβλημένους γιατρούς και κέντρα του ΕΟΠΥΥ για να κάνουν τις ιατρικές τους εξετάσεις, αλλά μπορούν να τις κάνουν εντός της Μ.Υ. του ΠΕΔΥ Κοζάνης!

 

Σημαντική η λειτουργία του Διαβητολογικού Κέντρου

Εντωμεταξύ, το κοινό θα πρέπει να γνωρίζει πως στη Μονάδα Υγείας του ΠΕΔΥ Κοζάνης λειτουργεί πλέον και Διαβητολογικό Κέντρο, μια ημέρα την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη). Το Διαβητολογικό Κέντρο εκπαιδεύει στον αυτοέλεγχο των διαβητικών (δωρεάν), χορηγεί δωρεάν ζαχαρόμετρα, παρέχει οδηγίες πως θα γίνει σωστά η ινσουλινοθεραπεία, δίνει διαιτολόγιο αλλά και έντυπο υλικό στους ασθενείς και τους ενδιαφερομένους, παρέχοντας πληροφορίες σχετικές με την πάθηση.

Το τηλέφωνο του Μικροβιολογικού Εργαστηρίου του ΠΕΔΥ Κοζάνης είναι το 2461041609.

Το τηλέφωνο στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ασφαλισμένες του ΕΟΠΥΥ για να κλείνουν ραντεβού για το Τεστ ΠΑΠ είναι: 2461040219.

Β.Σ. για τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.