Σύλλογος Ηλιαχτίδα: Τα νέα μας προσκλητήρια στηρίζουν τα παιδιά



Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Α.με Α. Κοζάνης Ηλιαχτίδα σε συνεργασία με την λάμδα γραφικές τέχνες δημιουργήσαμε μια συλλογή από προσκλητήρια βάφτισης σε πολλά σχέδια, θέματα και χρωματισμούς.

Ως μη κερδοσκοπικό σωματείο, ο σύλλογος εξαρτάται αποκλειστικά από τη συμμετοχή όλων μας. Ο απλός κόσμος είναι αυτός που στηρίζει το καθημερινό μας έργο για τα παιδιά. Θα θέλαμε λοιπόν, στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας, να ζητήσουμε την έμπρακτη συμμετοχή σας. Μπορείτε να διαλέξετε το προσκλητήριο για την βάφτιση του παιδιού σας από την συλλογή μας, χαρίζοντας έτσι χαμόγελα στα παιδιά που έχουν ανάγκη από στοργή, την αγάπη και την στήριξη όλων μας. Τα προσκλητήρια θα τα βρείτε στο σπίτι της Ηλιαχτίδας (Λέκκου & Αιανής, στο δρόμο για Παναγία, τηλέφωνα, Δευτ.-Παρασκ. 18:00-20:00καθώς και στο κατάστημα της λάμδα γραφικές τέχνες (Αργυροκάστρου 18, 2461502440, Δευτ.-Παρασκ. 9:00-13:00 Σάβ. 10:00-14:00 & τις απογευματινές ώρες, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, λειτουργεί με ραντεβού).

Το Δ.Σ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.