Ο Πρέσβης, ο Πρόξενος και πολυμελής ομάδα από την Ταϊβάν θα επισκεφθούν τον Δήμο Κοζάνης και την ευρύτερη περιοχή



– Εκδήλωση για τα «Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά» στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης

Επίσκεψη στον Δήμο Κοζάνης και την ευρύτερη περιοχή πρόκειται να πραγματοποιήσουν ο Πρέσβης της Ταϊβάν Kuoboug Chiag, o Πρόξενος Cao- Fan Chiang, καθώς και πολυμελής ομάδα από την Ταϊβάν, το χρονικό διάστημα από 21 Ιουνίου έως και 24 Ιουνίου.     
     
Πρόκειται για μία επιχειρηματική οικοτουριστική αποστολή και το ενδιαφέρον των επισκεπτών εστιάζεται στην καλλιέργεια αρωματικών  φαρμακευτικών φυτών. Την ευθύνη της διοργάνωσης της επίσκεψης έχουν ο Δήμαρχος Κοζάνης, κ. Λευτέρης Ιωαννίδης  και ο  Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, κ. Γεώργιος Κασαπίδης.
    
Οι επισκέπτες, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, θα επισκεφθούν φυτείες αρωματικών φυτών του Δήμου Κοζάνης, τον Αναγκαστικό Συνεταιρισμό Κροκοπαραγωγών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, καθώς και περιοχές των Δήμων Βοϊου και Εορδαίας.
     
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουνίου, ώρα 19.00, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Αρωματικά & Φαρμακευτικά Φυτά» στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κοζάνης και εισηγητές είναι ο κ. Κασαπίδης Γεώργιος, Γεωπόνος, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, ο κ. Τζιμίκας Στέργιος, Ιατρός, Διευθύνων Σύμβουλος «Διοσκουρίδης Ο.Ε. και η κ. June Wen, Director of Can June, International Inc. Taiwan.

Επίσης, την Κυριακή 21 Ιουνίου, ημέρα άφιξής τους, και ώρα 19.30, θα γίνει εκδήλωση υποδοχής στο ξενοδοχείο «Τσελίκας», στην οποία θα συμμετάσχει χορευτικό τμήμα του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, η Παραδοσιακή ορχήστρα «Οι Άρχοντες» και το Σύνολο Ποντιακής Λύρας του Νίκου Κοτταρίδη (συνοδεία- νταούλι: Γιώργος Χαϊτίδης), αποτελούμενο από μαθητές των πολιτιστικών συλλόγων Αγίου Δημητρίου-Ρυακίου, Δρεπάνου και Κλείτου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.