Συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Κοζάνης και των Προέδρων των Τοπικών Ενοτήτων της Δημοτικής Ενότητας



Συνάντηση μεταξύ της Δημοτικής αρχής και των Προέδρων των Τοπικών Ενοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Κοζάνης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, στο Γραφείο του Δημάρχου Κοζάνης.
     
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Ιωαννίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ιωαννίδης Γ., Ζαγάρας Θ., Δεσποτίδης Κ., Δημητριάδης Α., Τασοπούλου Ε., Πουτακίδης Α.,  ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Β. Μπουγιοτόπουλος, καθώς και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων Αλωνακίων, Αργίλου, Βατερού, Καρυδίτσας, Κλείτου, Κοίλων, Λευκόβρυσης, Μεταμόρφωσης, Ξηρολίμνης, Πετρανών, Πρωτοχωρίου, Χαραυγής, Εξοχής, Καλαμιάς, Λυγερής, Νέας Νικόπολης, Οινόης, Πτελέας, Σκήτης.
     
Κατά τη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα των κοινοτήτων, τέθηκαν ερωτήματα και διατυπώθηκαν προτάσεις. Έγινε αναφορά, μεταξύ άλλων, σε θέματα οικονομικά, καθαριότητας, αλλά και συνεργασίας των κοινοτήτων με τις υπηρεσίες. Οι Πρόεδροι τοποθετήθηκαν επάνω σε χρονίζοντα ζητήματα που σχετίζονται κυρίως με την καθημερινότητα των Κοινοτήτων.
     
Ο Δήμαρχος Κοζάνης και η Δημοτική αρχή στο σύνολό της, εξέφρασαν την πρόθεσή τους για συνέχιση της καλής συνεργασίας. Επίσης, αποφασίστηκε να διαμορφωθεί ένα σταθερό σχέδιο επικοινωνίας μεταξύ προέδρων και δημοτικής αρχής, με στόχο την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των κοινοτήτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.