Εντυπωσιακή έναρξη της 3ημερης εκδήλωσης Κυναθλητισμού από τον Όμιλο White Ghosts στην Κοζάνη – Δείτε το βίντεο του kozaniLife.gr



Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts στην Κοζάνη το πρωί της Παρασκευής 12 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Με πληρότητα συμμετοχών από όλη την Ελλάδα το πρωί της ίδιας μέρας ξεκίνησαν τα προγραμματισμένα σεμινάρια της 3ήμερης εκδήλωσης και συγκεκριμένα με το θέμα της υπακοής των σκύλων.

Τα σεμινάρια θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο από το πρωί εώς και αργά το απόγευμα με θέματα όπως τα καθήκοντα προστασίας αλλά και ιχνηλασίας. Η εκδήλωση θα κλείσει το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιουνία με ένα μοναδικό Show επίδειξης σκύλων εργασίας.

 

Με το πέρας των εγκαινίων του Κυναθλητικού Ομίλου White Ghosts, στον χώρο εκπαίδευσης των εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε επίδειξη του Αθλήματος I.P.O. που συμπεριελάμβανε τρεις τομείς:
την ιχνηλασία, την υπακοή και το δάγκωμα, από τον Εκπαιδευτή Στρατιωτικών Σκύλων της Πολεμικής Αεροπορείας κ. Γεώργιο Χατζάκο.

Δείτε το βίντεο του kozaniLife.gr 

 

Ν.Α. για το kozaniLife.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.