Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την επανέναρξη της ΕΡΤΟ Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας χαιρετίζει την επανέναρξη της Δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, μετά από δύο ολόκληρα χρόνια, όταν η τότε μνημονιακή κυβέρνηση αποφάσισε να κλείσει την ΕΡΤ, λόγω εξοικονόμησης χρημάτων.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει την ελπίδα ότι η ΕΡΤ με την επαναλειτουργία της, η οποία συνιστά μια νίκη της δημοκρατίας, των κοινωνικών αγώνων και του πολιτισμού, θα ανταποκριθεί, ως ανεξάρτητος δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός, σωστά στις ανάγκες της κοινωνίας και δε θα λειτουργήσει ως φερέφωνο της κυβερνητικής πολιτικής αλλά θα παρέχει πλουραλιστική, ανεξάρτητη και αντικειμενική πληροφόρηση.

Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες όλων όσων αγωνίστηκαν για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και ιδιαίτερα των εργαζομένων της και προσδοκούμε στην άμεση επαναλειτουργία και όλων των περιφερειακών ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με όλες τους τις δομές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.