Ο Πρόεδρος της Νεράιδας για τον Βιολογικό Καθαρισμό και τα καθημερινά προβλήματα



Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 27/5/2015 παρουσιάσθηκε  από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κύριο Ζήνων Παπαδημητρίου επιστολή μου προς τον Δήμαρχο  Κύριο Θανάση Κοσματόπουλο στην οποία αναφερόμουν  σε προβλήματα  καθημερινότητας της Νεράιδας.

Ενα από  τα προβλήματα ήταν η  μη λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού Νεράιδας, οποίος δεν λειτουργεί  από τις αρχές  του Νοέμβρη 2014.

Για το πρόβλημα της μη λειτουργίας ενημερώθηκε για πρώτη φορά η Δημοτική Αρχή στις 15 Δεκεμβρίου 2014, στην συνέχεια στην Γενική Συνέλευση και πρόσφατα  με άλλη επιστολή στις  21/5/2015.

Επειδή στην συζήτηση που έγινε,  Σύμβουλοι της Συμπολίτευσης αναφέρθηκαν χωρίς να έχουν κανένα  στοιχείο  που να τεκμηριώνει το υπερβολικό κόστος λειτουργίας  σήμερα παρουσιάζω τις μετρήσεις που  κατέγραψα από τον μετρητή ενέργειας  και για το διάστημα 22/10/2012 όπου τέθηκε σε λειτουργία για πρώτη φορά μετά από 10 χρόνια  της κατασκευής του μέχρι  της 29/6/2013.
    
Οι μετρήσεις  δείχνουν πως η μέση ημερήσια κατανάλωση είναι 140 κιλοβατώρες ημερησίως. Οπότε η ετήσια κατανάλωση είναι   51.100 κιλωβατώρες  επί  0,11 €/kwh ,  5.621€ ετησίως .
    
Για να λειτουργήσει σήμερα ο Βιολογικός χρειάζεται η αντικατάσταση της καμένης Αντλίας Ανακυκλοφορίας  (120€) και περιέλιξη  του κινητήρα καθαρισμού σχάρας (50€) σύνολο 170€.
    
Επίσης ο καθαρισμός των βάτων. Η φωτογραφία είναι σημερινή.

Επιθυμώ να σημειώσω ότι δεν ζητώ από κανέναν να ασπασθεί την οικολογία, καθήκον μας όμως είναι να την σεβόμαστε.

Ο Πρόεδρος  Νεράιδας
Ξενοφών Βαΐζογλου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.