1ος αγώνας ανωμάλου δρόμου Καρυδίτσας Κοζάνης – Δείτε αναλυτικά



Η κοινότητα Καρυδίτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης, διοργανώνουν τον 1ο αγώνα ανωμάλου δρόμου Καρυδίτσα Κοζάνης.

“ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΞΩΚΚΛΗΣΙΩΝ“
 
Ημερομηνία Αγώνα: Σάββατο, 30 Μαΐου 2015, ώρα 6:45 μ.μ.

Διαδρομή: Η διαδρομή του αγώνα είναι 10 Km για ενήλικες και 1,2Km για παιδιά. Θα διεξαχθεί και περίπατος 2,5 Km χωρίς κατάταξη.

Περιγραφή διαδρομής: Η εκκίνηση θα δοθεί από το πάρκο της Αγίας Παρασκευής και διανύοντας 1,2Km φτάνουμε στο γραφικό εξωκκλήσι του Απ. Πέτρου Ακολουθώντας χωμάτινο δρόμο ανηφορίζουμε για την ιστορική Εκκλησία του Προφήτη Ηλία. Στο 5 Km συναντούμε το δρόμο που ενώνει την Καρυδίτσα με την Κοζάνη και αμέσως μπαίνουμε για 2 Km στο δάσος Κουρί. Το 8ο Km είναι και το μοναδικό ασφάλτινο της διαδρομής όπου οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της Καρυδίτσας περνώντας από την κεντρική πλατειά του χωριού. Ακολουθεί το 9ο κατηφορικό Km το οποίο οδηγεί στην εκκλησιά του Αγίου Αθανασίου. Το τελευταίο Km είναι και το πιο απαιτητικό της διαδρομής με συνεχόμενη ανηφόρα έως τον τερματισμό στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Δικαίωμα συμμετοχής: Όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανεξαρτήτου ηλικίας και έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη. Η συμμετοχή κάθε αθλητή στον αγώνα συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του όλων των όρων της προκήρυξης.

Κατηγορίες: Γενική κατηγορία για τα 10 Km

Τα νούμερα του αγώνα θα παραδοθούν στους αθλητές και αθλήτριες περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής όπου θα δοθεί και η εκκίνηση .

Έπαθλα : Μετάλλια διάκρισης θα δοθούν στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο της γενικής κατηγορίας . Στο τερματισμό θα δοθούν σε όλους τους αθλητές αναμνηστικά μετάλλια.

Η συμμετοχή όλων των αθλητών στον αγώνα είναι δωρεάν.

Σταθμοί ανεφοδιασμού:

Στην εκκίνηση, στα 5000 και τον τερματισμό .

Υποστήριξη Δρομέων: Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει με την κάλυψη ασθενοφόρου του Γ. Ν. Νοσοκομείου Κοζάνης, της Τροχαίας Κοζάνης, των Ραδιοερασιτεχνών Κοζάνης καθώς και αρκετών εθελοντών που θα βρίσκονται στις διασταυρώσεις της διαδρομής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας – δηλώσεις συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στο email:skordasth@gmail.com & kdhmhtrios@outlook.com Θα πρέπει να αναγράφεται δίπλα σε κάθε ονοματεπώνυμο η χρονολογία γέννησης.

Επίσης στα τηλέφωνα 6946338268 Σκόρδας Θανάσης και 6937438014 Καραθανάσης Δημήτριος έως την Τετάρτη 27.05.2015 .

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους όρους της παρούσας προκήρυξης εάν αυτό απαιτηθεί για της ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.