Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βοΐου για θέματα του Δήμου – Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας



Σειρά επαφών στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Κορδίστας Ανδρέας για την προώθηση διαφόρων θεμάτων του Δήμου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσακνάκη Δημήτριο πραγματοποίησαν σήμερα στα γραφεία της ΕΛ.ΑΣ. ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γκερεχτέ Λάζαρο, Κορδίστα Ανδρέα και Τσαρχά Ιωάννη για το θέμα διατήρησης της λειτουργίας και των δύο Αστυνομικών Τμημάτων του Δήμου, της Νεάπολης και της Σιάτιστας, παρουσία και του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δωδεκανήσου Γάκη Δημητρίου.

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Βοΐου και τους Αντιδημάρχους ότι τα Αστυνομικά Τμήματα του Δήμου Βοΐου θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους και δεσμεύτηκε ότι για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια που θα αφορά τη λειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων θα προηγηθεί εκ των προτέρων διαβούλευση με τη Δημοτική Αρχή και τους εμπλεκόμενους φορείς.

Ο Δήμαρχος Βοΐου, με σχετική επιστολή που κατέθεσε στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια, τα Αστυνομικά Τμήματα της Σιάτιστας και της Νεάπολης έχουν συμβάλει σημαντικά στην πάταξη και αντιμετώπιση εγκληματικών δράσεων και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, και υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη λειτουργίας και των δύο Αστυνομικών Τμημάτων λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης πληθυσμού και της σημαντικής οικονομικής δραστηριότητας στην περιοχή του Βοΐου, που επιβάλει την ενίσχυση – και όχι την αποδυνάμωση – της προληπτικής αστυνόμευσης, των περιπολιών και της άμεσης ανταπόκρισης στα αιτήματα των πολιτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.