Διακοπή υδροδότησης την Κυριακή και Δευτέρα σε Τοπικές Κοινότητες της Κοζάνης – Δείτε αναλυτικάΗ Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων ΚΟΙΛΩΝ – ΚΑΡΔΙΑΣ – ΕΞΟΧΗΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ – Ν. ΝΙΚΟΠΟΛΗΣ – Ν. ΚΛΕΙΤΟΥΣ – ΑΡΓΙΛΟΥ και της περιοχής της Ζ.Ε.Π., ότι την Κυριακή 17/05/2015  λόγω των εργασιών που προγραμμάτισε ο ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Κρεβατάκια θα υπάρξει διακοπή ηλεκτροδότησης των αντλιοστασίων της ΔΕΥΑΚ, από τις ώρες 12 π.μ. έως 18.00 μ.μ., κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να σημειωθεί αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης στις παραπάνω περιοχές. 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης πληροφορεί τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων ΚΑΠΝΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΟΙΛΑΔΑΣ και ΤΕΤΡΑΛΟΦΟΥ ότι τη Δευτέρα 18/05/2015 και από τις ώρες 09:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ., θα υπάρξει αρρυθμία και διακοπή υδροδότησης, λόγω των προγραμματισμένων εργασιών για τον καθαρισμό των δεξαμενών των παραπάνω Κοινοτήτων.  

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από τη ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.