Συνάντηση του Δημάρχου Κοζάνης με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην ΑθήναΣυνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κοζάνης, Ελευθέριος Ιωαννίδης, στην Αθήνα.
     
Μέσα σε πνεύμα συνεργασίας συζητήθηκαν διάφορα θέματα αγροτικής πολιτικής, ενώ ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις έως τώρα κινήσεις του Δήμου Κοζάνης, καθώς και για τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει γύρω από τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα.
     
Επίσης, κατατέθηκε στον Υπουργό αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις του Δήμου για ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου, με ιδιαίτερη έμφαση στο νέο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, στην ανάγκη προώθησης Αρδευτικών έργων (όπως το αρδευτικό της βόρειας ζώνης Πολυφύτου) και γενικότερα στο θέμα της υλοποίησης έργων υποδομής στον τομέα τόσο της γεωργίας, όσο και της κτηνοτροφίας.
     
Τέλος, ο Δήμαρχος κατέθεσε στον Υπουργό αίτημα για παραχώρηση ακίνητης περιουσίας εκ μέρους του Υπουργείου, με σκοπό την αξιοποίησή της από τον Δήμο Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.