Ξεκινά το γκρέμισμα της γέφυρας του ΟΣΕ στην Κοζάνη – Διακοπή κυκλοφορίας στο 3ο χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσ/νίκηςΔιακοπή κυκλοφορίας από 14 Μαΐου έως 21 Μαΐου, στο 3ο χιλιόμετρο της Ε.Ο.4 Κοζάνης – Θεσ/νίκης, σε μήκος 50 μέτρων εκατέρωθεν της Γέφυρας του ΟΣΕ, λόγω έναρξης των εργασιών της κατεδάφισης των Γεφυρών του ΟΣΕ

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει ότι, λόγω της έναρξης των εργασιών του έργου: «Κατεδάφιση Γεφυρών του ΟΣΕ στις διασταυρώσεις με τις Ε.Ο Κοζάνη – Λάρισα και Κοζάνη – Θεσ/νίκη», για το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 μέχρι Πέμπτη 21 Μαΐου 2015, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας για όλων των τύπων τα οχήματα από τον κυκλικό κόμβο Λάρισας – Θεσσαλονίκης προς την Ε.Ο. 3 Κοζάνης – Λάρισας. Η κυκλοφορία θα  συνεχίζεται μέχρι τον κόμβο  «Τσελίκα», όπου θα εκτρέπεται στην Περιφερειακή οδό του άλσους «Κουρί» έως τον κόμβο με την Ε.Ο. 4 Κοζάνης – Θεσσαλονίκης (Στρατόπεδο Ρωμανέλη) και αντιστρόφως.

Επιπλέον, για τα Ι.Χ. οχήματα, εκτός των βαρέων και την εξυπηρέτηση των παρόδιων επιχειρήσεων, θα γίνεται εκτροπή στον κυκλικό κόμβο, στη διασταύρωση της Εθνικής οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης με το δημοτικό δρόμο προς περιοχή  «Κασλά» (σούπερ μάρκετ  «ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ») και στην συνέχεια, μέσω του δημοτικού δρόμου, προς περιοχή «Κασλά»  και ανώνυμης δημοτικής οδού, θα επανέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, μετά την εν λόγω γέφυρα και αντιστρόφως.  

Κατά την διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν από την Ανάδοχο Εργοληπτική Κοινοπραξία, όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας και θα τοποθετηθεί η σήμανση που προβλέπεται από τις σχετικές προδιαγραφές, για την ασφάλεια οχημάτων τόσο στο τμήμα που γίνεται διακοπή κυκλοφορίας όσο και στο τμήμα από το οποίο θα γίνει εκτροπή της, προς αποφυγή ατυχημάτων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.