Ευχαριστήριο μήνυμα του «Αλιάκμων Αιανής»



Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι ποδοσφαιριστές του Αλιάκμων Αιανής ευχαριστούν για τη συνεργασία τον προπονητή Βασίλη Παπαδόπουλο και τον βοηθό του Πάρη Δουλγερίδη και τους εύχονται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Η ιστορική ομάδα της Αιανής εδραιώνεται και πάλι στην μεγάλη κατηγορία των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και σε αυτό συνέβαλαν όλοι όσοι αγάπησαν την ομάδα και στήριξαν κάθε προσπάθεια.

Η σαιζόν κρίνεται άκρως επιτυχημένη καθώς, πέρα από την άνετη σωτηρία της ομάδας, είχε και την ιστορική στιγμή της συμμετοχής της στον τελικό της ΕΠΣ Κοζάνης.

Εργαζόμαστε ήδη, έτσι ώστε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να μας βρει πιο δυνατούς και ανταγωνιστικούς.

Επίσης ευχαριστούμε τον απελθόντα πρόεδρο Βασίλη Κοντό που για προσωπικούς λόγους άφησε την θέση του προέδρου και ελπίζουμε ως απλό πλέον μέλος του ΔΣ να συνεχίσει να προσφέρει μαζί μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και δημιουργήσαμε τις ακαδημίες της ομάδας, βάζοντας όλες τις βάσεις για να βγουν από αυτές οι ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα ή θα ανοίξουν τα φτερά τους για ακόμη παραπέρα.  

Τέλος να ευχαριστήσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο που στήριξε όλες τις προσπάθειές μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.