Εσείς δοκιμάσατε τα Μεσογειακά των Goody’s, με νέες νηστίσιμες γευστικές προτάσεις;



Tα Μεσογειακά των Goody’s επιστρέφουν με νέες, νηστίσιμες γευστικές προτάσεις αλλά και κλασσικές αγαπημένες συνταγές!

Και φέτος η παράδοση συναντά την απόλαυση!

Τα Μεσογειακά της Goody’s επανέρχονται δυναμικά με τις κλασσικές γεύσεις που γνωρίζετε και αγαπάτε, αλλά και ολοκαίνουριες συνταγές που θα λατρέψετε: Burger με καλαμαράκια, Club με ψητά λαχανικά και Νηστίσιμη πίτα με onion rings!

Και αυτή τη σαρακοστή, δεν θα χορταίνεις να νηστεύεις με τα Μεσογειακά της Goody’s.

Απολαυστικές προτάσεις, με βάση  τα θαλασσινά αλλά και τα φρέσκα ψητά λαχανικά, που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και αποτελούν ιδανική επιλογή για την περίοδο της Σαρακοστής!

Νέες νηστίσιμες γευστικές προτάσεις όπως το Burger με μπιφτέκι γαρίδας, με ολόφρεσκη ντομάτα και vinaigrette ελαιόλαδου αλλά και δύο επιπλέον νέες επιλογές που θα βρείτε αποκλειστικά στα Goody’s Burger House: το New York Sandwich με τραγανό μπιφτέκι γαρίδας και ζυμωτό ψωμάκι και το Extreme veggie burger με μανιτάρι Portobello και καραμελωμένα κρεμμύδια. Επίσης τα καθιερωμένα, αγαπημένα σαρακοστιανά και all time classic Goody’s πιάτα περιμένουν και φέτος τους λάτρεις των Μεσογειακών: Γεύματα Μεσογείου με γαρίδες ή καλαμαράκια, το Club με ψητά λαχανικά, το Burger με καλαμαράκια αλλά και οι Σαλάτες Μάνης, Κρήτης και Caesar’s με γαρίδες.

Στην Κοζάνη, θα τα βρείτε στο Goody’s Burger House Κοζάνης, Πλατεία Ελευθερίας 5, ή να τα παραγείλετε στο 18365 Πανελλαδικά!

Ακόμα μια χρονιά, η παράδοση εξελίσσεται με τα Μεσογειακά των Goody’s προσφέροντας τις πιο γευστικές νηστίσιμες προτάσεις!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.