Τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»



Την Κυριακή 15/3/2015, στις 18:00 στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» στην οποία μπορούν να συμμετέχουν όλα τα μέλη αλλά και οι φίλοι της Κίνησης.

Η Δημοτική κίνηση έχει αποδείξει κατά τη διάρκεια της πορείας της τη διαφορετικότητά της και συνεχίζει να δραστηριοποιείται, να σχεδιάζει, να προτείνει ιδέες και λύσεις και να συνεργάζεται με τη Δημοτική Αρχή για ένα καλύτερο, πιο ανθρώπινο Δήμο Κοζάνης.

Η Γενική Συνέλευση είναι το ανώτατο όργανο της Κίνησης και η ενεργή συμμετοχή σε αυτή όλων των μελών και φίλων της είναι επιβεβλημένη. Οι συμμετοχικές και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, ο ανοιχτός εσωτερικός διάλογος, η πολιτική συναίνεση και η σύνθεση των διαφορετικών απόψεων χαρακτηρίζουν τη λειτουργία της Κίνησης από την ίδρυσή της και αποτελούν τον κυριότερο παράγοντα της ταυτότητάς της αλλά και παράγοντα καταξίωσης στη συνείδηση των πολιτών του δήμου Κοζάνης γεγονός που φάνηκε και στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες του Δήμου Κοζάνης να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση της Κίνησης με θέματα:

Οικονομικός απολογισμός και απολογισμός δράσεων της απερχόμενης Συντονιστικής Επιτροπής
Παρουσίαση, συζήτηση και ψήφιση του νέου Εσωτερικού Κανονισμού λειτουργίας
Εκλογή νέας Συντονιστικής επιτροπής

Πληροφορίες σχετικά με την Γ.Σ. και εγγραφές μελών κάθε απόγευμα στα γραφεία της Κίνησης: Πλ. Γιολδάση 2 και στα τηλ: 2461301101 και 6946334426

Κοζάνη 11 Μαρτίου 2015
Η Συντονιστική Επιτροπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.