Πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη



Εκπαίδευση σε βασικές αρχές Πρώτων Βοηθειών παρείχε το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε σε μέλη του Παραρτήματος Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, από Εκπαιδευτές Α’ Βοηθειών, της Κεντρικής Διοίκησης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 στην Κοζάνη. Οι Εκπαιδευτές, είναι πιστοποιημένοι του E.R.C. ( European Resuscitation Council ) στο B.L.S. ( Basic Life Support ).

Το θέμα του Σεμιναρίου ήταν “Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση & Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή ( CPR/AED )” και είχε εξάωρη διάρκεια. Οι θεματικές ενότητες του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν:

– Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση ( ΚΑΡΠΑ-BLS )
– Χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ( AED )
– Αντιμετώπιση Πνιγμονής
– Πλάγια Θέση Ασφαλείας

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν διεθνώς αναγνωρισμένη πιστοποίηση από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), η οποία έχει τετραετή ισχύ.

Το Παράρτημα Κοζάνης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, θα διοργανώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα το ίδιο σεμινάριο το οποίο θα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να μάθουν πώς να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ.

gfbhgfhghfghf

Για το Παράρτημα Ν. Κοζάνης
Ο Υπεύθυνος Τύπου και Ηλεκτρονικών ΜΜΕ
Σάκης Παπαϊωάννου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.