Ανακοινώσεις Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για λαϊκές συνελεύσεις και για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων στα ΣέρβιαΔήμος Σερβίων – Βελβεντού
Ανοίγει ο κύκλος των Λαϊκών Συνελεύσεων

 Στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς ανοίγει την Τετάρτη 4 Μαρτίου ο κύκλος των Λαϊκών Συνελεύσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια με στόχο την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων, την ενημέρωση, την καταγραφή των προβλημάτων και την κατάθεση προτάσεων – απόψεων σε σχέση με ζητήματα που αφορούν την κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα όπου και θα πραγματοποιείται η Λαϊκή Συνέλευση αλλά και γενικότερα την κατάρτιση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου.

Γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι προγραμματισμένες οι Λαϊκές Συνελεύσεις στην Τ.Κ. Καστανιάς (Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 7:30μ.μ. Καφενείο Κακαλέ) και την Τ.Κ. Βαθυλάκκου  (Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και ώρα 5:30μ.μ. Πνευματικό Κέντρο Εκκλησίας). Για την επόμενη εβδομάδα έχουν υπογραμμιστεί οι Λαϊκές Συνελεύσεις σε Κρανίδια (9/3) Μικρόβαλτο (10/3) Πλατανόρευμα (12/3) και Προσήλιο (14/3).

 

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω των έργων ανάπλασης

Στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Αναβάθμιση – βελτίωση εσωτερικής οδοποιίας και ανάπλαση κεντρικής πλατείας Σερβίων» και ειδικότερα λόγω της ανάπτυξης του εργοταξίου στο χώρο της κεντρικής πλατείας των Σερβίων προκαλούνται, από την Τετάρτη 04/03/2015 και προσωρινά, οι κάτωθι ρυθμίσεις στην κυκλοφορία :

1. Καταλαμβάνεται το δυτικό τμήμα της οδού 117 Εθνομαρτύρων από την οδό Μακεδονομάχων μέχρι και την υφιστάμενη πλατεία.
2. Διακόπτεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της οδού Υψηλάντη (δυτική πλευρά κεντρικής πλατείας).
3. Η κίνηση προς και από το Δημαρχείο θα γίνεται μέσω της οδού Διονυσίου Σολωμού (ανατολική πλευρά της πλατείας).

Ο Προϊστάμενος
Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών

Θεοδωρίδης Εμμανουήλ
Πολιτικός Μηχανικός

Λόγω των ανωτέρω ρυθμίσεων και με σκοπό την ασφαλή και απρόσκοπτη κίνηση των οχημάτων, επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η στάθμευση επί της οδού 117 Εθνομαρτύρων, μεταξύ των οδών Αγίου Γεωργίου και Κ. Παλαμά (έμπροσθεν καταστήματος «Γερμανός»), καθώς και επί της οδού Διονυσίου Σολωμού, μεταξύ των οδών Κ. Παλαμά και Αγίας Θεοδώρας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.