Με επιτυχία στέφτηκε το πρώτο άναμμα του φανού του συλλόγου «Η Κόζιανη» – Δείτε φωτογραφίες

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε το πρώτο άναμμα του φανού του Πολιτιστικού και Λαογραφικού συλλόγου Κοζάνης « Η Κόζιανη», που έλαβε χώρα το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015, το βράδυ στην παιδική χαρά στον παλιό μύλο τ΄ Χασάπη.

bilgliipjh

Η οργάνωση πολύ καλή, καλή  η διαμόρφωση του χώρου, πολύς ο κόσμος που παραβρέθηκε, το κέφι ήταν ατέλειωτο τόσο από την ζωντάνια των ανθρώπων του συλλόγου, όσο από την ορχήστρα «Παύλος Μελάς» του Χάρη Σαλαγκιώτη και από τα τραγούδια των τραγουδιστάδων.

cufuygii

Το διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί όλα τα μέλη για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέλαβαν ώστε να στεφτούν με επιτυχία όλες οι εκδηλώσεις των τελευταίων 2 μηνών, όλο τον κόσμο και τους επιχειρηματίες της Κοζάνης για τη στήριξή του, τους τραγουδιστές του φανού Βαγγέλη Δούρβα, Τέλη Βωβό, Ηλία Σιαφάρα, Σάκη Δαβζάκη.

duygliioo
 
Ευχαριστεί επίσης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Κοζάνης για τις όποιες διευκολύνσεις.

Τέλος υποσχόμαστε στον κόσμο της Κοζάνης ότι εμείς πάντα θα δίνουμε το παρόν και θα παλεύουμε για τον πολιτισμό και  για την Κοζάνη που αγαπάμε.

Καλή σαρακοστή και του χρόνου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.