Η Ραχήλ Μακρή για την επιλογή Παυλόπουλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας

Η επιλογή πρότασης του κ. Παυλόπουλου έγινε από τον Πρωθυπουργό στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Στη συνεδρίαση αυτή εξέφρασα τεκμηριωμένα την πολιτική πεποίθηση ότι όλοι όσοι επιλέγονται για θεσμικές θέσεις της Ελληνικής πολιτείας οφείλουν να ενστερνίζονται και να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια ανάκτησης της αξιοπρέπειας ενός λαού, που τόσα χρόνια σήκωσε το βάρος ανούσιων πολιτικών και αδιέξοδων επιλογών.

Δεν πρέπει να λησμονούμε, βέβαια, ότι η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, δίνει κρίσιμη μάχη στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ακύρωση των παράλογων και δυσβάσταχτων μνημονιακών επιταγών ανούσιας λιτότητας, οι αποφάσεις όλων μας οφείλουν να λαμβάνονται με σύνεση για την διασφάλιση του υπέρτερου σκοπού.

Καθώς τα ανωτέρω δεδομένα δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν αποσπασματικά πιστεύω ότι οι πράξεις και επιλογές του Πρωθυπουργού θα δικαιώσουν τις προσδοκίες όλων μας για έξοδο της Χώρας από την ανθρωπιστική και οικονομική κρίση, με όποια συμμαχία μπορεί να σχηματιστεί για τη διασφάλιση του Εθνικού συμφέροντος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.