Ανακοίνωση της Δόξας Μικροκάστρου για τα επεισόδια στον αγώνα με την Ποντοκώμη

Λόγω της έκτασης που έχει πάρει το θέμα με το επεισόδιο στον αγώνα της ομάδας μας στην Ποντοκώμη, θα θέλαμε να κάνουμε κάποιες διευκρινήσεις γιατί βλέπουμε να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις. Και αναφερόμαστε στις ιστοσελίδες που με βαρύγδουπους τίτλους αναφερόμενοι σε μπουνιές και τρομερό ξύλο προσπαθούν περιγράψουν τον “χαμό” που έγινε και να τονίσουν το άλυτο πρόβλημα της βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής της Ποντοκώμης χτύπησε δύο αντιπάλους του. Ο ποδοσφαιριστής που δέχτηκε την γροθιά δεν απάντησε στο χτύπημα ενώ ο δεύτερος που κλοατσήθηκε προσπάθησε να επιτεθεί αλλά συγκρατήθηκε από ψυχραιμότερους. Ποδοσφαιριστές και παράγοντες και των δύο ομάδων ήταν αυτοί που ηρέμησαν τα πνεύματα, και στην κερκίδα όπου βρίσκονταν φίλαθλοι και των δύο ομάδων δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα.

Η πράξη του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή είναι κατακριτέα. Αλλά πρέπει επίσης να πούμε ότι κανείς άλλος, από τους 40 περίπου που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, δεν χτύπησε ή χτυπήθηκε. Άλλωστε στο τέλος του αγώνα όλοι έδωσαν τα χέρια και οι υπεύθυνοι της Ποντοκώμης μας ζήτησαν συγνώμη για το περιστατικό.

Προτείνουμε σε όλους να ξαναδούν το βίντεο και να κρίνουν μόνοι τους το τι έγινε χωρίς να παρασύρονται από τίτλους και σχόλια.

 

Για το Α.Σ. ΔΟΞΑ Μικροκάστρου
Ο Πρόεδρος Παπαϊωάννου Χρήστος

 

Δείτε το άρθρο του kozaniLife.gr εδώ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.