Δήμος Κοζάνης: Ξεκινάει πρόγραμμα φιλοζωίας στα σχολεία της περιοχής



Με το 13ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης θα ξεκινήσει την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015 το Πρόγραμμα φιλοζωίας, που θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Π.Ε Κοζάνης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το Φιλοζωικό Σωματείο «Αγγίζωο».
 
Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των μαθητών για ζητήματα που έχουν σχέση με τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και τη διαχείρισή τους και για ζητήματα που αφορούν στη δημόσια υγεία, καθώς και η καλλιέργεια της φιλοζωίας.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και σε άλλα σχολεία που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και τα οποία μέχρι στιγμής είναι: Δημοτικό Σχολείο Λευκοπηγής (18/2), Δημοτικό Σχολείο Χαρισίου Μεγδάνη (19/2), Δημοτικό Σχολείο Ποντοκώμης (24/2), 2ο Δημοτικό Σχολείο Κρόκου (25/2), Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Άνω Κώμης (26/2), 8ο Δημοτικό Σχολείο (3/3), Δημοτικό Σχολείο Καρυδίτσας (4/3), Δημοτικό Σχολείο Ν. Χαραυγής (10/3), 12ο Δημοτικό Σχολείο (11/3), Δημοτικό Σχολείο Ακρινής (12/3), Δημοτικό Σχολείο Λευκόβρυσης (17/3), Δημοτικό Σχολείο Άνω Κώμης (19/3), Ειδικό Εργαστήρι & Κ.Δ.Α.Π. (20/3).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.