Ανακοίνωση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού σχετικά με το τηλεοπτικό σήμα της περιοχής

Ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού ενημερώνει τους κατοίκους των οποίων οι τηλεοπτικοί δέκτες αντιμετώπιζαν πρόβλημα με την μετάδοση του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος ότι:

Επαναλειτουργεί το Κέντρο Εκπομπής Αναλογικού σήματος από το Πάρκο Κεραιών Νεράιδας με ταυτόχρονη εκπομπή και του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος. Με την προμήθεια-τοποθέτηση νέων δεκτών και την τροποποίηση των αναμεταδοτών δίνεται λύση στο πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετά και την «μετάβαση» στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα και την αδυναμία που υπήρξε να καλυφθούν τηλεοπτικά, εξ ολοκλήρου, τα γεωγραφικά όρια του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Με την παραπάνω παρέμβαση δίνεται πλέον η δυνατότητα πρόσβασης των τηλεοπτικών δεκτών στο αναλογικό σήμα για τις περιοχές Σερβίων και Βελβεντού όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Πάρκου Κεραιών Μεταξά για την εκπομπή αναλογικού σήματος στην Τ.Κ. Μεταξά.

H ανωτέρω αλλαγή θα παραμείνει ως έχει, ωσότου καλυφθεί εξ ολοκλήρου ο Δήμος Σερβίων – Βελβεντού με ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.