Χ. Καστανίδης στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΙΔΗΣΟ: «Το Κίνημα έχει θέσεις που αποτελούν ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση»



Εκδήλωση-παρουσίαση του ψηφοδελτίου του της Π.Ε. Κοζάνης του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.

Ο πρώην Υπουργός στην ομιλία του αναφέρθηκε στους λόγους που οι πολίτες πρέπει να στηρίξουν το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ενώ τόνισε ότι το Κίνημα είναι απαραίτητο να είναι στη βουλή, διότι όπως είπε, «θα είναι ο εγγυητής της αυριανής μέρας».

Ο κ. Καστανίδης θεωρεί πως οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ίσως είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων τριών, τεσσάρων δεκαετιών, ενώ η πιο κρίσιμη πτυχή αυτής της εκλογικής αναμέτρησης είναι το ποιος θα μπορέσει να εγγυηθεί την ομαλή πορεία της χώρας με βαθιές δημοκρατικές αλλαγές, με  πολιτικές που είναι ενάντια στη λιτότητα και υπέρ της ανάπτυξης. «Αυτό μπορεί να το εξασφαλίσει το Κίνημα, γιατί απλούστατα έχει θέσεις που αποτελούν ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Καστανίδης.   

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.