Σύσκεψη Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού με τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων

Ενημερωτική συνάντηση – σύσκεψη με τους Προέδρους και τους Εκπροσώπους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, είχε την Τρίτη ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Κοσματόπουλος, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με ζητήματα του δήμου και παράλληλα να τεθούν ζητήματα και προτάσεις από την πλευρά των Τοπικών Συμβουλίων.
 
Παρουσία του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ζήνωνα Παπαδημητρίου, των Αντιδημάρχων κ.κ. Νίκου Τέτου, Σταύρου Παπαδόπουλου, Ευθύμιου Δισερή,  και του εντεταλμένου Συμβούλου Αγροτικής Ανάπτυξης  Δημήτρη  Κουκάλη, ο κ. Κοσματόπουλος προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε σημαντικά ζητήματα, στο σύντομο χρονικό διάστημα των τριών μηνών, παρουσίασε τον σχεδιασμό και τα επόμενα βήματα που έχουν ως μοναδικό στόχο την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερα αποδοτική τη συνεργασία με τα Τοπικά Συμβούλια.

«Άμεσοι συνεργάτες της Δημοτικής Αρχής» χαρακτήρισε τους Προέδρους και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού υπογραμμίζοντας ότι η ανάπτυξη του δήμου, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουν οι Τοπικές Κοινότητες, το πώς θα αντιμετωπιστούν αυτά, σε ποια πρέπει να δοθεί προτεραιότητα,  με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων να καταθέτουν τις απόψεις τους και να θέτουν ερωτήματα σχετικά με τη μέριμνα του δήμου πάνω σε ζητήματα που αφορούν τις Κοινότητες και κυρίως την διαχείριση της καθημερινότητας.

Για τα ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και ειδικότερα για το θέμα του αποχιονισμού οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων ενημερώθηκαν από τον κ. Τέτο.

Αναλυτική ενημέρωση για το Εδαφολογικό Κέντρο Σερβίων και το Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης έγινε από τον κ. Κουκάλη ο οποίος τόνισε ότι ήταν μία δέσμευση που υλοποιήθηκε άμεσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και πως είναι έτοιμο να λειτουργήσει και να υποστηρίξει αγρότες και κτηνοτρόφους ενώ υπήρξε και ενημέρωση από τον κ. Παπαδόπουλο για το θέμα της μετάβασης στην ψηφιακή τηλεόραση, τυχόν ζητήματα που μπορεί να προκύψουν και το πώς θα αντιμετωπιστούν από την πλευρά του δήμου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.