Επιχειρηματική Αποστολή στα Τίρανα Διοργανώνει το Επιμελητήριο Π.Ε. ΚοζάνηςΤο Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, σε συνέχεια της επιτυχημένης επιχειρηματικής αποστολής που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στο Μοναστήρι (Bitola) της FYROM, πρόκειται να διοργανώσει εντός του τρίτου δεκαημέρου Ιανουαρίου 2015, νέα επιχειρηματική αποστολή στα Τίρανα της Αλβανίας, σε συνεργασία  με το εκεί Γραφείο Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) του ΥΠΕΞ.

Σκοπός είναι η επίτευξη συναντήσεων, τύπου Business to Business (Β2Β), για τους συμμετέχοντες  με Αλβανικές επιχειρήσεις, αντιστοίχων ενδιαφερόντων.

Καλούνται, όσα μέλη του Επιμελητηρίου ενδιαφέρονται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο, οδός Ι. Φαρμάκη 2 Κοζάνη και στο τηλ. 24610 41693,  έως και 27/12/2014, προκειμένου να αποσταλεί εγκαίρως στο Γραφείο ΟΕΥ Τιράνων κατάσταση συμμετεχόντων για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες διοργάνωσης και προγραμματισμού των επιχειρηματικών συναντήσεων.
 

Ο Πρόεδρος
Κώστας Κυριακίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.