Αποκτήστε ένα ρολόι OOZOO αξίας 80€ από το Watch Center Παπαθεοδώρου στον Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό του kozaniLife.gr!



Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του kozaniLife.gr!

Το kozaniLife.gr σας χαρίζει ένα υπέροχο ρολόι της εταιρείας OOZOO, προσφορά του καταστήματος «Watch Center Παπαθεοδώρου», επί της οδού Συντεχνιών 6 στην Κοζάνη.

Αυτές τις γιορτές διεκδηκήστε κι εσείς το επώνυμο γυναικείο ρολόι OOZOO και κάντε τον χρόνο… «του χεριού σας»!

{gallery}papath14{/gallery}

Το ρολόι είναι αξίας 80ευρώ σε χρώμα ρόζ – χρυσό.

Αν θέλετε αυτό το πανέμορφο  ρολόι να γίνει δικό σας, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή με τον εξής τρόπο:

1) Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι να κάνετε ένα like στην επίσημη funpage της εταιρίας  “Παπαθεοδώρου κέντρο Ωρολογιού”, χορηγό του διαγωνισμού μας στο παρακάτω like box:

 

 

 

2) Κοινοποιήστε το συγκεκριμένο άρθρο του διαγωνισμού (url): https://www.kozanilife.gr/index.php/events/item/19645-diagonismos-roloi-kozani.html στο προφίλ σας στο Facebook!

3) Στείλτε μας το όνομα του προφίλ σας στο Facebook στο email: kozanilife@gmail.com, ώστε να δούμε ότι κοινοποιήσατε τον διαγωνισμό!


 

– Στην κλήρωση του διαγωνισμού θα συμμετέχουν όσοι θα έχουν κοινοποιήσει το συγκεκριμένο άρθρο.

– Ο νικητής του διαγωνισμού θα ειδοποιηθεί μέσω FB το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου, όπου και θα του δωθούν οδηγίες για το πως θα παραλάβει το δώρο του.

– Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι όπου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Τα e-mails θα χρησιμοποιηθούν στο newsletter του kozaniLife.gr

Δείτε το κατάστημα Watch Center Παπαθεοδώρου – Κλικ εδώ

Watch Center Παπαθεοδώρου
Συντεχνιών 6, Κοζάνη
Τηλέφωνο : 2461034048
www.facebook.com/watchcenterkozani
e-mail: superfly12773@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.