Αύριο στα Σέρβια η συνάντηση του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη με τον Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού  Αθανάσιο Κοσματόπουλο, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 το μεσημέρι, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Tuğrul Biltekin (Τουγκρούλ Μπιλτεκίν).
 
Ο κ. Μπιλτεκίν θα συνοδεύεται από τον Εμπορικό Ακόλουθο του Γενικού Προξενείου της  Τουρκικής Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη, Kemal Sinan Tüzün και τον Γραμματέα του Γενικού Προξενείου της Τουρκικής Δημοκρατίας στην   Θεσσαλονίκη, Levent Imam.
 
Η επίσκεψη έχει καταρχήν εθιμοτυπικό χαρακτήρα κι έρχεται ως επικύρωση της διάθεσης συνεργασίας που εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές σε ανάλογη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκικής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, Tuğrul Biltekin (Τουγκρούλ Μπιλτεκίν), επίσης εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί οθωμανικά αρχιτεκτονικά μνημεία των Σερβίων όπως αυτά αναφέρονται στις πηγές.
 
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει δεύτερη επίσκεψη στα Σέρβια του Γενικού Προξένου, Τούρκων Επιχειρηματιών, εκπροσώπων του  Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου και των Τουρκικών Αερογραμμών όπου θα οργανωθεί συνάντηση με επιχειρηματίες της περιοχής του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.