Συνεχίζεται η κοινωνική δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βοΐου προς τους άπορους δημότες



Συνεχίζεται η κοινωνική δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βοΐου προς τους άπορους δημότες με διάθεση προϊόντων ένδυσης, διατροφής και ειδών υγιεινής.

Σήμερα, Παρασκευή 21-11-2014, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της  ειδικής επιτροπής κοινωνικών παροχών στο Δημαρχείο στη Σιάτιστα, παρουσία του Δημάρχου κ. Λαμπρόπουλου Δημητρίου, και του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής κ. Γκερεχτέ Λαζάρου, με θέμα συζήτησης την έγκριση του κανονισμού λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και την έκδοση προκήρυξης για τους δικαιούχους της κάρτας κοινωνικών παροχών του κοινωνικού παντοπωλείου.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν τη συγκεκριμένη κάρτα μπορούν να απευθύνονται στα κατά τόπους ΚΕΠ του Δήμου Βοΐου, όπου θα συμπληρώνουν αίτηση και υπεύθυνη δήλωση και θα υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά στις 25 – 11 – 2014 και λήγει στις 15-12-2014.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα ΚΕΠ της περιοχής τους.

Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βοΐου στοχεύει στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Η λειτουργία του στηρίζεται σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται από τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα, από συλλόγους και φορείς του Δήμου μας, από απλούς αλλά ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, και τους ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία τους.

Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη, καλούμε τους συμπολίτες μας, που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν, να επικοινωνούν με το Δήμο και με το Κοινωνικό Παντοπωλείο για τη διάθεση των προϊόντων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.