Εκδήλωση Δημοτικής Κινησης Κοζάνη Τόπος να ζεις: «Κινδυνευει η Δημοκρατία σήμερα;»Μία ελεύθερη συζήτηση με την ΡΙΑ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, η βραδιά θα συνεχιστεί μουσικά με τον ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΑΙΦΥΛΛΙΑ

Η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να ζεις” με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου οργανώνει μία ελεύθερη συζήτηση με θέμα «ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;» και καλεσμένη τη Ρία Καλφακάκου καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος της επιτροπής του Πολυτεχνείου στην κατάληψη στις 17 Νοέμβρη 1973 στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλεί να συζητήσουμε παρέα θέματα όπως:

Είναι άραγε η Δημοκρατία που βιώνουμε σήμερα αυτό που όσοι αγωνίστηκαν στο Πολυτεχνείο έψαχναν;

Ήταν η συνέχεια των αγώνων τους η αναμενόμενη;

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τη Δημοκρατία και ποια η μορφή και οι επιδιώξεις αυτών που την επιβουλεύονται;

Μετά το τέλος της κουβέντας η βραδιά θα συνεχιστεί μουσικά με τον μουσικό, συνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή Θανάση Γκαϊφύλλια που έρχεται από τη Θράκη με τις μουσικές και τα τραγούδια του για να μοιραστεί μαζί μας εμπειρίες, αγώνες και το έργο μιας ζωής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στις 8:00 μ.μ. στο καφέ-μπαρ ΡΑΣΤΩΝΗ, Παύλου Μελά 42 Κοζάνη.

Δημοτική Κίνηση – Κοζάνη Τόπος να ζεις

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.