Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης συμμετείχε στις συναντήσεις με Σπάρτακο – Ένωση

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης συμμετείχε με ενεργό ρόλο στις συναντήσεις με τα Σωματεία Εργαζομένων στην ΔΕΗ Σπάρτακο στις 24 – 10 – 2014 και της Ένωσης στις 05 – 11 – 2014 οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης και την συμμετοχή του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου.

Το θέμα που συζητήθηκε κυρίως στις παραπάνω συναντήσεις ήταν η νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί κοντά στα μέσα του επόμενου έτους.

Οι συναντήσεις αποτελούν συνέχεια των συναντήσεων της Αθήνας στην ΔΕΗ τον περασμένο Ιούλιο και έπειτα εδώ με άλλες συναντήσεις και θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα Θεσμικών Φορέων και Συλλόγων και έχουν να κάνουν με ζητήματα εκτός από την νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση και με ζητήματα : Μόνιμες Θέσεις Εργασίας, Προσλήψεις, Συμβάσεις, Εργασιακές Σχέσεις, 8μηνα – 2μηνα, Μισθοδοσίες, Επιδόματα, Αρμοδιότητες, Ταινιοδρόμους – Περιβαλλοντολογικά θέματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.