Το πρόγραμμα για τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου στην 30η Έμπορο-βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση στην ΚοζάνηΣτα πλαίσια της  30ης Έμπορο-βιοτεχνικής & Γεωργικής  Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας , προσκαλούμε τα παιδιά Νηπιαγωγείου της περιοχής, να συμμετέχουν στην εκδήλωση «Οι μικροί μας Μάγειροι», τη Δευτέρα 22/09/2014 και ώρα 16:00. Οι μικροί μαθητές θα  μυηθούν  στην κοζανίτικη παραδοσιακή γαστρονομία συμμετέχοντας σε 4 εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Θα διασκεδάσουν αποτυπώνοντας  τις εντυπώσεις τους σε πίνακες ζωγραφικής που θα φιλοτεχνήσουν οι ίδιοι και  θα παίξουν  με την πυραμίδα της διατροφής με τη βοήθεια του Κοζανίτη animateur, Στέλιου Χλιαρά.

Στις 6.30 μ.μ.της ίδιας μέρας  οκτώ Πολιτιστικοί Σύλλογοι, ορμώμενοι από Αιανή, Αλωνάκια,  Κάτω-Κώμη,  Κοιλάδα,  Κρόκο, Μαυροδέντρι,  Πετρανά  και ο Λάκκος τ’ Μάγγανη από την Κοζάνη χρησιμοποιώντας  εκλεκτά προϊόντα της  Δυτικομακεδονικής  Γης  θα παρουσιάσουν παραδοσιακές  γεύσεις  του τόπου καταγωγής τους.

Μια εκλεκτή ομάδα σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων  Θεσσαλονίκης  θα αξιολογήσει  τη  μεγάλη ποικιλία των αλμυρών και γλυκών πιάτων που θα συγκεντρωθούν απονέμοντας  σημαντικά βραβεία στα πιο γευστικά.

Οι  ανωτέρω εκδηλώσεις τελούν  υπό την αιγίδα του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Εκθεσιακού Κέντρου των Κοίλων και είναι ανοιχτές σε όλους

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.