Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης: Είμαστε κοντά στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μαςΗ Σ.Ε. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κοζάνης στο πλαίσιο των κοινωνικών μας δράσεων, συλλέξαμε από απλούς πολίτες και από βιβλιοπωλεία σχολικό υλικό το οποίο παραδώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα 17 Σεπτεμβρίου, στον σύλλογο γονέων ενός δημοτικού σχολείου της Κοζάνης.

Με την ενέργεια αυτή έμπρακτα και με διακριτικότητα επιλέγουμε να βοηθούμε, όσο και όπως μπορούμε, τις δοκιμαζόμενες οικογένειες από την απάνθρωπη πολιτική των μνημονίων που εφαρμόζουν με προσωπική υπογραφή οι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Προσπαθούμε με διάφορες δράσεις φανερά ή μη, να συμβάλουμε στην ελάφρυνση του πόνου των γονέων που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν αξιοπρεπώς ακόμη και σε βασικές ανάγκες των παιδιών τους (διατροφή, σχολείο, εξωσχολικές δραστηριότητες).

Ευχαριστούμε όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη δράση.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πιστοί στις αξίες της Ελλάδας και της ορθοδοξίας  για μια κοινωνία αλληλεγγύης προσπαθούμε να ξαναδημιουργήσουμε συνθήκες επαναδιαμόρφωσης του κοινωνικού ιστού που με τόσο ζήλο οι «δανειστές» και οι «κυβερνώντες» υποτακτικοί τους, καθημερινά διαλύουν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.