Ο σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. Ομίλου ΔΕΗ για την εργατική Πρωτομαγιά

Η Κυβέρνηση κάτω από το βάρος των ελλειμμάτων και του χρέους υιοθετεί και νομοθετεί άδικες, αντεργατικές και αντικοινωνικές πολιτικές, υποκύπτοντας στον εκβιασμό των “αγορών, των δανειστών και των Ευρωπαίων μονεταριστών”.

Την ιστορική αυτή μέρα ενώνουμε την φωνή μας με τους εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και την εξαθλίωση, στις αδικίες, στις κοινωνικές διακρίσεις, στην ξενοφοβία, στο ρατσισμό.

Τώρα, που σχεδόν ολόκληρη η ελληνική κοινωνία έχει δεχτεί ανελέητη επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα από τις καταστροφικές κυβερνητικές και τροικανές πολιτικές, τώρα πρέπει όλοι μαζί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να ανατρέψουμε τις μνημονιακές πολιτικές, που κατέστρεψαν ότι με κόπο αποκτήσαμε τα τελευταία εκατό χρόνια.
 
Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ΔΕΗ παλεύουν και για ειδικότερα θέματα που αφορούν  και την εργασία τους.
Επιβαλλόμενα σχέδια δημιουργίας μικρής ΔΕΗ, πωλήσεων μονάδων , απώλεια ποσοστού της ΔΕΗ στις θυγατρικές, περεταίρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ μας βρίσκουν αντίθετους και θα αποτρέψουμε την υλοποίηση τους.

 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.
ΖΗΤΩ Η ΕΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ.
Όλοι στην  κεντρική απεργιακή συγκέντρωση των Συνδικάτων στην
Κεντρική Πλατεία Κοζάνης 10π.μ.

Σ.Π.Μ.Τ.Ε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.