Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασιλειάδη Γεώργιου με την δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου

Φίλες και φίλοι, σας κάνω γνωστή την υποψηφιότητά μου στη Δημοτική κοινότητα Πτολεμαΐδας (Τοπικό Πτολεμαϊδας) με τον Συνδυασμό της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου. Αυτές οι εκλογές θα σηματοδοτήσουν το τέλος μιας μεταβατικής και παράλληλα δύσκολης περιόδου για τον δήμο μας και την τοπική αυτοδιοίκηση, την μετάβαση από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη. Θα βρεθούμε αντιμέτωποι με σημαντικές προκλήσεις για την πόλη μας και τον τόπο μας που θα απαιτούν συλλογική, συνειδητή και ορθολογική αντιμετώπιση. Η πολιτική των σκοπιμοτήτων πέρασε ανεπιστρεπτί. Οι νέοι επιστήμονες και οι νέοι πολίτες του τόπου με υψηλό αίσθημα ευθύνης και έντονο προβληματισμό δηλώνουν παρών.

Καλό και δίκαιο αγώνα σε όλους τους υποψήφιους των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Με εκτίμηση Βασιλειάδης Β. Γεώργιος

Ο Γιώργος Βασιλειάδης είναι 29 ετών γεννήθηκε, μεγάλωσε και εργάζεται στην Πτολεμαΐδα. Παρουσιάζει και επιμελείται το δελτίο καιρού της τηλεόρασης του West καθώς και το διαδικτυακό δελτίο καιρού στο metar.gr. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 1,5 χρονών.  Είναι πτυχιούχος Ειδικός Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών G.I.S. ενώ σήμερα σπουδάζει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Η δράση του με τα κοινά είναι πολυσύνθετη. Έχει επιτελέσει μέλος του Διοικητικού Συλλόγου Άρδασσας, Αντιπρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας και συνεργάτης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη Δυτική Μακεδονία. Τέλος εδώ και δύο χρόνια αποτελεί σύμβουλο Αγροτικών Συνεταιρισμών και φορέων σε θέματα αντιμετώπισης καιρικών συμφορών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.