Ανακοίνωση του Συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια» για τις αποφάσεις της σύσκεψης του Δ.Σ. της ομάδας

Η χθεσινή σύσκεψη του Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε την απομάκρυνση των ποδοσφαιριστών Κάλφα Δημήτρη(που είναι και ο αρχηγός μας) και Τραυλού Νίκου μέχρι το τέλος της σεζόν,ενώ στερεί με ομόφωνη απόφαση τα οδοιπορικά για όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το διήμερο που πέρασε ήταν επεισοδιακό για την ομάδα μας με πολλές δυσάρεστες εξελίξεις που αφήνουν εμάς και τον υπόλοιπο κόσμο της πόλης με πολλά ερωτήματα.

Τι ακριβώς συνέβη και απομακρύνθηκαν 2 από τους πιο πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της ομάδας???Σίγουρα τα όσα ακούγονται για την απόδοση τους στο ματς της Κυριακής έφτασαν και στα δικά μας αυτιά,όμως χωρίς τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανένα και να τον στήσουμε στον τοίχο.Αυτό που με σιγουριά μπορούμε να πούμε είναι τα εξής απλά και δεδομένα που μάλλον για κάποιους δεν είναι αυτονόητα

.Κύριοι ποδοσφαιριστές της ΚΟΖΑΝΗΣ ανεξαρτήτως ονόματος δεν έχετε κανένα δικαίωμα να αφήνετε ύποπτα υπονοούμενα γύρω από το όνομα της ΚΟΖΑΝΗΣ ούτε σας έδωσε κανένας την άδεια να παίξετε με την ιστορία της.Επίσης,για να γίνουμε και πιο συγκεκριμένοι κύριοι Κάλφα και Τραυλέ ανεξάρτητα με το τι συνέβη όλες αυτές τις μέρες νιώθουμε προδομένοι από εσάς.Αγωνίζεστε εδώ και χρόνια στην ομάδα από την Δ στη Γ και ξανά τα ίδια πιστεύαμε πως αγαπάτε όπως και εμείς ανιδιοτελώς την ομάδα πως όταν σας δίναμε το χέρι είχαμε να κάνουμε με κάποιους από εμάς,με πραγματικούς ηγέτες που δίνουν τα πάντα για τη νίκη και για να φτάσουν μαζί με εμάς την ομάδα εκεί που αξίζει.

Σας στηρίζουμε από την πρώτη μέρα και όταν μας αφιερώνατε γκολ θέλαμε να σας αγκαλιάσουμε σαν δικούς μας ανθρώπους.Μπορεί στην πραγματικότητα να μην συνέβη τίποτα να έχετε εσείς το δίκιο όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο οφείλατε να είστε αυτοί που πρέπει οι ηγέτες που θέλαμε για την ομάδα μας

.Γιατί το κάνατε αυτό(να κατηγορηθείτε για εύρυθμη λειτουργία της ομάδας)?γιατί δώσατε δικαίωμα για κάτι τέτοιο εσείς που αποτελούσατε και αρχηγούς της ομάδας?τι να πιστέψουμε εμείς πώς να μην αισθανόμαστε απογοητευμένοι? Ακόμη,χαρακτηρίζουμε την κίνηση της διοίκησης δίκαια εφόσον βασίζεται σε βάσιμα στοιχεία και έκρινε πως όντως δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ομάδα.

Την συγχαίρουμε καθώς φρόντισε άμεσα να καθαρίσει το όνομα της ομάδας από διάφορα σενάρια και παραπληροφορήσεις που είχαν δημιουργηθεί και ζητάμε από το Δ.Σ. να μας εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη και απομακρύνονται οι 2 ποδοσφαιριστές καθώς επίσης γιατί τιμωρούνται και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες με στέρηση οδοιπορικών?ποιο είναι το παράπτωμά τους?.

Επιπλέον,για ακόμα μια φορά να πούμε στους διάφορους “εχθρούς” μας που το κόμπλεξ τους για την ΚΟΖΑΝΑΡΑ και για τα Λιοντάρια ως σύνδεσμο είναι απερίγραπτο,πως για εμείς τα “γατάκια” δεν περιμένουμε στην γωνία να γίνει η στραβή και να κράξουμε τους πάντες χωρίς στοιχεία.Περιμένουμε τεστάρουμε τις διάφορες πηγές και αποφάσεις και έπειτα βγάζουμε ανακοινώσεις επίσημα.Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ και δύο μέρες κρατούσαμε στάση αναμονής(και δεν κρυβόμασταν σαν γατάκια)ώστε να τοποθετηθεί επίσημα η ομάδα και μετά να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα καθώς εμείς δεν θέλουμε να γεμίζουμε τον τίμιο λαό της ΚΟΖΑΝΗΣ με ψέματα και παραπληροφορήσεις,όπως άλλοι,δεν έχουμε όφελος ως προς αυτό και δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μας.Πάντα ερχόμαστε απέναντι σε όποιον βλάπτει την ομάδα(αρκεί να έχουμε αποδείξεις γι αυτό)είτε είναι μέσα σε αυτή είτε έξω.

Ο πραγματικός μας ρόλος και η θέση μας είναι στις κερκίδες,όποιος ζητάει απαντήσεις από εμάς προς πάσα κατεύθυνση θα δει το πραγματικό μας πρόσωπο εκεί,ούτε στα forum,ούτε στο facebook,ούτε στις ανακοινώσεις,γιατί εμείς τα πραγματικά λιοντάρια(για πολλούς γατάκια)έχουμε ονόματα γνωστά σε όλη την πόλη και ότι λέμε το λέμε επίσημα και επώνυμα χωρίς να κρυβόμαστε ανώνυμα πίσω από πληκτρολόγια όπως κάνουν τα πραγματικά γατάκια,που προφανώς φοβούνται και την σκια τους.

Τέλος,να τονίσουμε για ακόμα μια φορά προς όλους ότι η ΚΟΖΑΝΑΡΑ είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία τόσο μεγάλη που στο μυαλό ορισμένων δεν μπορεί να χωρέσει το μεγαλείο της,γι αυτό έχουμε την απαίτηση προς όλους να σέβονται και να τιμούν την φανέλα με το καμπαναριό.Γιατί κύριοι η ιστορία επαναλαμβάνεται και γράφεται από τους νικητές,και μόλις επαναληφθεί όποιος βρίσκεται απέναντι στην ΚΟΖΑΝΗ θα τρέμει και θα τιμωρηθεί όπως του αξίζει,καθώς τα όνειρα μας είναι και θα είναι για πολλούς ο χειρότερος τους εφιάλτης.ΚΟΖΑΝΑΡΑ γερά δεν ξενερώνουμε ποτέ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.