Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Το έργο της ανάπλασης των Σερβίων εκτελείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμαΣχετικά με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί εδώ και λίγες ημέρες για παύση των εργασιών από την πλευρά του αναδόχου του έργου της Ανάπλασης των Σερβίων ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού ενημερώνει τους δημότες ότι:
 
Η προσωρινή αναστολή των εργασιών δεν έχει να κάνει ούτε με αδυναμία του αναδόχου να εκτελέσει το έργο ούτε με δήθεν αγωγές που υποτίθεται έχουν κατατεθεί από επαγγελματίες τις περιοχής.
 
Επειδή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού σε συνδυασμό με την μελέτη ομβρίων όλου του βόρειου τομέα των Σερβίων κρίθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σκόπιμο να αντικατασταθούν οι σωλήνες των όμβριων με σωλήνες μεγαλύτερης διατομής απ’ ότι προβλέπονταν (Φ400 σε Φ500) ώστε να αντιμετωπισθεί οριστικά το πρόβλημα των ομβρίων υδάτων και να μην σκαφτεί αργότερα και πάλι η περιοχή της ανάπλασης.

Αυτό προκάλεσε κάποια καθυστέρηση γιατί αυξήθηκε το κόστος και απαιτούνταν σχετικές εγκρίσεις από τις υπηρεσίες. Το έργο στο οποίο συνεργάζονται ο Δήμος, ο ανάδοχος η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ, εκτελείται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

 

DHMARXOS SERVION-VELVENTOU GIA ANAPLASH SERVION from Dimos Servion – Velventou on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.