Τους πρωταθλητές της «Μακεδονικής Δύναμης» βράβευσε το Δημοτικό Συμβούλιο ΚοζάνηςΤους πρωταθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Μακεδονική Δύναμη», βράβευσε στη συνεδρίαση της Τρίτης 18 Φεβρουαρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.

Οι τρεις πρωταθλητές Στέλιος Μεχτερίδης, Νικόλαος Τζέλλος και Θεόδωρος Χασιώτης, βραβεύτηκαν για την κατάκτηση  χάλκινων μετάλλιων σε Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα οι αθλητές συμμετείχαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία το 2012, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών της Ρωσίας, 2010, και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών της Μολδαβίας το 2013, αντίστοιχα.  

Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Μαλούτας καθώς και σύσσωμο το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές για την αξιέπαινη προσπάθεια που κατέβαλλαν και τους στόχους τους  οποίους πέτυχαν. Ο προπονητής του συλλόγου Χρήστος Αλμασίδης με τη σειρά του ευχαρίστησε το Δημοτικό Συμβούλιο για την τιμή που έγινε στους αθλητές της «Μακεδονικής Δύναμης». 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.