Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε το δεύτερο workshop του Διαγωνισμού «Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας»



Το δεύτερο workshop του Διαγωνισμού «Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας», πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα του Κοβεντάρειου.

Κατά τη διάρκειά του εργαστηρίου πραγματοποιήθηκε συζήτηση και δόθηκαν διευκρινίσεις επί γενικών και ειδικότερων θεμάτων που αφορούν την ουσία και την τεχνική των  επιχειρηματικών προτάσεων, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι πρόκειται να υποβάλουν, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού που προκηρύχθηκε από το Δήμο Κοζάνης και  ολοκληρώνεται την 23η Μαρτίου 2014.

Το workshop κάλυψαν οι Δρ. Γιάννης Νασιούλας,   Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινωνική Οικονομία, συνεργάτης του Δήμου Κοζάνης και ο Διογένης Δημητρακόπουλος, Δικηγόρος – Δημοσιογράφος.

Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Δήμαρχος κ. Λάζαρος Μαλούτας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και αρκετοί συμπολίτες μας που έδειξαν ενδιαφέρον για το διαγωνισμό και συμμετείχαν στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.