Πτολεμαΐδα: Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου το Κύπελλο Επιλέκτων Άρσης Βαρών



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 το κύπελλο επιλέκτων άρσης βαρών στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Χαλκίδης» στην Πτολεμαϊδα. Η διοργάνωση ξεκίνησε με τον εθνικό ύμνο απο τη Φιλαρμονική του Δήμου Εορδαίας και ακολούθησε ο όρκος του αθλητής και ο χαιρετισμός του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Απόστολο Βλασίδη, μεταφέροντας την προσδοκία του προέδρου Πύρρου Δήμα για καθιέρωση της διοργάνωσης στην Πτολεμαίδα.

Καλωσορίζοντας του αθλητές και τις αθλήτριες της άρσης βαρών, αλλά και το κοινό η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την υψηλού επίπεδου διοργάνωση και τη συμμετοχή του κόσμου, τονίζοντας τη σημασία του αθλητισμού για το μέλλον της νέας γενιάς.

Κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής χαιρέτισε την πρόταση για συνέχιση της διοργάνωσης, καθώς ανάλογες πρωτοβουλίες δίνουν το μήνυμα της συμμετοχής και της κοινής προσπάθειας.

Από την πλευρά της ΔΕΗ ο Κίμων Στεριώτης ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές και αναφέρθηκε στο μνημόνιο συνεργασίας για την προώθηση του αθλητισμού.

Το κοινό της περιοχής αγκάλιασε τη διοργάνωση με τη μεγάλη συμμετοχή του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών τίμησε τον Περιφερειάρχη Γ. Δακή, τη Δήμαρχο Εορδαίας Π. Βρυζίδου και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Χρήστο Κεσκερίδη για τη συμβολή τους στην όλη διοργάνωση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.