Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο πανελλήνιο πρωτάθλημα Water Polo Εφήβων στο Κολυμβητήριο Πτολεμαίδας



Το τριήμερο 7-8 και 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα water-polo εφήβων στο Κλειστό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας με τη συμμετοχή πολλών αθλητών.

Για την πολύτιμη προσφορά της στο τμήμα υδατοσφαίρισης βραβεύτηκε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου από την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του τριημέρου Πανελληνίου Πρωταθλήματος «Water Polo εφήβων» που φιλοξενεί το δημοτικό κολυμβητήριο Πτολεμαίδας.

Λαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα η δήμαρχος Εορδαίας τόνισε ότι η τιμή ανήκει στο κολυμβητήριο, την ακαδημία «Δελφινιών», και την ίδια την πόλη, προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή θα συνεχίσει τη συντήρηση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών, αξιοποιώντας τις περαιτέρω.

Τιμώντας την κ. Βρυζίδου, ο γενικός αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής υδατοσφαίρισης Μακεδονίας την ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία και το ενδιαφέρον, καθώς και τους υπευθύνους του υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου για τη ζεστή φιλοξενία τους.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των «Δελφινιών» Γ. Δίκας επισήμανε ότι η νέα χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για την ακαδημία, ενώ το κολυμβητήριο έχει κατοχυρώσει άδεια για να φιλοξενεί επίσημους κολυμβητικούς αγώνες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.