Αύριο η έναρξη του Πανελλήνιου Κυπέλλου Επιλέκτων Άρσης Βαρών

Ξεκινά το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου με την τελετή έναρξης στις 16.30μ.μ. το Πανελλήνιο Κύπελλο Επιλέκτων Άρσης Βαρών που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Πτολεμαίδας «Γεώργιος Χαλκίδης».

Τους φιλοξενούμενους, επίλεκτους αθλητές, προπονητές και συνοδούς καλωσόρισε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία αναφέρθηκε στη σημαντική παρουσία της περιοχής στον αθλητισμό μέσα απο την ανάδειξη ταλέντων και οργανωμένων ομάδων, αλλά και στην επιλογή του δήμου να συμβάλει μέσα απο οργανωμένες και άρτιες εγκαταστάσεις. «Η διοργάνωση αυτή έχει πολλαπλά οφέλη για τον τόπο και είναι χρέος μας να δουλέψουμε για την επιτυχία της με τη συμμετοχή όλων μας» τόνισε η κ. Βρυζίδου, η οποία ευχαρίστησε και επαίνεσε τη ΔΕΗ Α.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τη συνδρομή τους στη διοργάνωση. Η δήμαρχος Εορδαίας έκανε μάλιστα λόγο και για την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού, τομέα στον οποίο ο δήμος Εορδαίας έχει δουλέψει ιδιαίτερα.

Απο την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής αναφέρθηκε στη βούληση όλων να συνδράμουν χειροπιαστά, δίνοντας στη νέα γενιά το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθε.

Απο την πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, ο πρόεδρος της  τεχνικής επιτροπής Ευάγγελος Προκοπίδης σημείωσε την προσπάθεια της Ομοσπονδίας να αποκεντρώσει το άθλημα σε πόλεις που έχουν διάθεση, ενώ συνεχάρη τη δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου για το επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων που διαθέτει η Εορδαία. Μάλιστα, ο κ. Προκοπίδης έκανε λόγο και για πιθανή μετεξέλιξη της συνάντησης αυτής σε ένα διεθνές κύπελλο Βαλκανικών χωρών και ευχαρίστησε τη ΔΕΗ Α.Ε. και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την υποστήριξη και τη συνεργασία.

Εκ μέρους της ΔΕΗ που χρηματοδοτεί τη διοργάνωση ο διευθυντής τύπου και ΜΜΕ Κίμων Στεριώτης ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για τη συνεργασία και την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας για την υποστήριξη αθλητικών εκδηλώσεων σε λιγνιτοπαραγωγές περιοχές, ενώ ανακοίνωσε  αγώνες πάλης στην Πτολεμαϊδα τον επόμενο μήνα.

Πρόγραμμα Ανδρών

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014

17.00 Κατηγορίες 52, 62, 69, 77 Kg
19.00 Kατηγορίες 85, 94,105, +105 kg

Πρόγραμμα Γυναικών

15.00: Κατηγορίες 48,53, 58, 63, 69, 75 +75 kg

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.