Έκθεση παραδοσιακών προϊόντων στα ξύλινα «σπιτάκια» του Επιμελητηρίου στην πλατεία Κοζάνης την ΑποκριάΗ Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης  ενημερώνει τα μέλη του Επιμελητηρίου ότι και εφέτος, όπως και πέρυσι αλλά και πρόπερσι,  θα τοποθετηθούν στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης την περίοδο της Αποκριάς τα 3 ξύλινα παραδοσιακά «σπιτάκια», του Επιμελητηρίου  που λειτουργούν ως  εκθετήρια τοπικών παραδοσιακών κυρίως προϊόντων.
 
Στόχος είναι να δοθεί η δυνατότητα στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παραγωγής και διακίνησης  τοπικών παραδοσιακών προϊόντων να τα εκθέσουν και να τα  προβάλλουν στους χιλιάδες επισκέπτες της Κοζάνης, τις ημέρες από την Τσικνοπέμπτη και ως την Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς (20/2 έως 2/3/2014).

Καλούμε τα μέλη- επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, συμπληρώνοντας την αίτηση που θα τους δοθεί από την Υπηρεσία.  Πληροφορίες στο τηλ. 24610-41693 (κα Βίκη Δούσιου).

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.