Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογικές υποψηφιότητες στη Δυτική Μακεδονία

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Δυτικής Μακεδονίας προτείνει τη συν-δημιουργία από τα κάτω ενός μαχόμενου σχήματος και ψηφοδελτίου για τις περιφερειακές εκλογές, με επικεφαλής τον απροσκύνητο εργάτη και ταξικό συνδικαλιστή Στέφανο Πράσσο.

Ενός σχήματος που θα παλέψει ασυμβίβαστα μαζί με τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία για την ανατροπή των μνημονίων και της επιδρομής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της ΕΕ, του ΔΝΤ, των τραπεζιτών και πολυεθνικών ομίλων, αλλά και των καλλικρατικών περιφερειών και δήμων.

Ενός σχήματος που θα αγωνιστεί μέσα, αλλά κυρίως έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο για την επιβίωση του λαού από την κρίση, για τα εργασιακά κοινωνικά δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.

Όλοι οι μνημονιακοί υποψήφιοι των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να ηττηθούν, όποιο «ανεξάρτητο» προσωπείο και αν φορέσουν. Σκληρά πρέπει να τιμωρηθούν και οι υποψήφιοι της εγκληματικής, νεοναζιστικής και ρατσιστικής Χρυσής Αυγής.

Ο δρόμος της κυβερνητικής διαχείρισης και του συμβιβασμού με την ΕΕ, το ΔΝΤ και τους δανειστές που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, οδηγεί σε επιλογές προσώπων και σε συμμαχίες που ξεπλένουν το όψιμα μεταλλαγμένο δήθεν «αντιμνημονιακό» ΠΑΣΟΚ, τη συγκυβερνώσα ΔΗΜΑΡ και το δεξιό εθνικιστικό κόμμα των ΑΝΕΛ. Αυτός ο δρόμος οδηγεί το λαό σε ήττες.

Αλλά και ο δρόμος του ΚΚΕ για «μέτωπο» γύρω από τον εαυτό του δεν οδηγεί στη νίκη.

Στη νίκη θα φτάσουμε μόνο με ένα αγωνιστικό μέτωπο ρήξης και ανατροπής με ένα ανασυγκροτημένο, ταξικό εργατικό κίνημα και με κοινή δράση όλης της μαχόμενης Αριστεράς.

Που θα εμπνέεται από τη μετωπική συμπόρευση και τον πόλο της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, επαναστατικής και ανατρεπτικής Αριστεράς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.