Σύσκεψη φορέων στο Δήμο Κοζάνης για τα προβλήματα που προέκυψαν από την εφαρμογή του κτηματολογίου

Σύσκεψη φορέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, από την εφαρμογή της μελέτης κτηματογράφησης στην περιοχή του Δήμου Κοζάνης, καθώς και καταγραφή και οριοθέτησή τους, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου 2013.

Στη σύσκεψη παρέστησαν ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Μάρκος Φλώρος, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κοζάνης Άννα Νανοπούλου, η Δημοτική Σύμβουλος Ρένα Εμποροπούλου,  ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Χάρης Τζήμκας,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Ακινήτων Κοζάνης Νίκος Βαντσιώτης, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Πέτρος Πατιάς, καθώς και οι εκπρόσωποι της εταιρίας που υλοποιεί την μελέτη του κτηματολογίου Γιώργος Καραγιαννίδης και Αγνή Δίκου.

Επί τάπητος τέθηκαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες που κατέχουν ιδιοκτησίες, από τις διεκδικήσεις του Δημοσίου, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ίδιος ο Δήμας, έπειτα και από την εφαρμογή της μελέτης κτηματογράφησης.

Ο κ. Μαλούτας ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την επικείμενη συνάντησή του με τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, με σκοπό την ανάδειξη του εν λόγω προβλήματος.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αναπτύχθηκε γόνιμος προβληματισμός, στην κατεύθυνση της συνολικής ανάδειξης του προβλήματος και δρομολόγησης της επίλυσής του.

Δείτε το βίντεο:

 

131002_ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.