Δυτική Μακεδονία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά τη διέλευση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας λόγω της διέλευσης και παραμονής στην περιοχή μας, της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας για τους ΧΧΙΙ Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «SOCHI 2014», κατά το διήμερο 02 έως 03-10-2013, με αποφάσεις των Αστυνομικών Διευθυντών,  ανακοινώνονται οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:

–    Την Τετάρτη 02-10-2013, από ώρα 14:00′ έως 20:00′, απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καθώς και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, στο παρακάτω οδικό δίκτυο:
α) Ε.Ο. Έδεσσας-Φλώρινας από τα όρια με την Π.Ε. Πέλλας, μέχρι την είσοδο της πόλεως Φλώρινας.
β) Λεωφόρος 7ης  Νοεμβρίου,
γ) Λεωφόρος Κων/νου Καραμανλή,
δ) Αριστοτέλους,
ε) Μεγάλου Αλεξάνδρου,
στ) Στεφάνου Δραγούμη και
ζ) Λεωφόρος Μακεδονομάχων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σε σημεία εκτροπής, με σταδιακή αποκατάσταση της κυκλοφορίας, μετά τη διέλευση της πομπής, πλην της οδού Μακεδονομάχων, επί της οποίας θα σταθμεύσουν τα οχήματα που συνοδεύουν την πομπή.
–  Την Πέμπτη 03-10-2013, από ώρα 06:00′ έως 10:00′, απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καθώς και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας παντός οχήματος, στο παρακάτω οδικό δίκτυο:
α) Λεωφόρος Μακεδονομάχων,
β) Πτολεμαίων,
γ) Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή,
δ) Ταξίαρχου Π. Τζανή και
ε) Ε.Ο. Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), μέχρι το 42ο χιλ/τρο (όρια με Ν. Καστοριάς).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:

Την Πέμπτη 03-10-2013:
 α) Από ώρα 07.00′ έως 12:00′, απαγόρευση της στάθμευσης όλων των οχημάτων, στη Λεωφ. Κύκνων στο ρεύμα εξόδου προς Δισπηλιό, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, έως την συμβολή της με την οδό Γραβιάς.
β) Από ώρα 09:00΄ έως 10:30΄, απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Ορεστιάδος, από την συμβολή της με την οδό Αγίων Θεολόγων, έως την συμβολή των οδών Μ. Αλεξάνδρου και Λ. Κύ­κνων.
γ) Από ώρα 09:00΄ έως 11:00΄, απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Λ. Κύκνων, από την συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Ζαλόγγου.
δ) Επίσης, απαγορεύεται η κυκλοφορία σε όλες τις καθέτους στις οδούς Λ. Κύκνων, Μεγ. Αλεξάνδρου και Ορεστιάδος.
Οι ως άνω απαγορεύσεις ισχύουν μέχρι το πέρας των εκδηλώσεων, που θα λάβουν χώρα την ημέρα αυτή (03-10-2013) στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Γράμμου και λοιπών αστικών οδών, κατά τις ώρες που δεν θα ισχύει η απαγόρευση σε αυτές.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Την Πέμπτη 03-10-2013:
α)  Από ώρα 09.00’ έως 11.15’, διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων:
– Στην οδό Κ. Ταλιαδούρη, από το ύψος του Διοικητηρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Π.Μελά και στην οδό Π.Μελά από τη συμβολή της με την Κ. Ταλιαδούρη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων.
β) Από ώρα 11.30’ έως 12.00’, απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων:
– Στην οδό 13ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό  Ευαγγελίστριας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Κ. Ταλιαδούρη.
– Στην οδό Κ. Ταλιαδούρη, από τη συμβολή της με την οδό 13ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Εθν. Αντιστάσεως.
– Στην οδό Εθν. Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό Κ. Ταλιαδούρη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ειρήνης.
– Σε όλο το μήκος της οδού Αγ. Αχιλλείου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων ή παρακείμενων οδών.
 
Παρακαλούνται οι φίλοι οδηγοί να ακολουθούν τις οδηγίες των τροχονόμων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.