Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πτολεμαϊδα για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης



Η Δήμαρχος Πτολεμαϊδας

Έχοντας υπόψη

1. Τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ.2 του Ν.2696/99 (Α-57) Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όπως τροποποιήθηκε με το Ν.3542/2007.

Αποβλέποντες  στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης μας από τον Τουρκικό ζυγό στις 15-10-2013

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Α) Την  απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου και μέχρι και το 27ο χιλ. της Π.Ε.Ο Κοζάνης – Φλώρινας (φωτεινοί σηματοδότες) διότι εντός θα παραταχθούν τα τμήματα που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση από τις  08:00  έως το πέρας των εκδηλώσεων  την 15η Οκτωβρίου 2013.

Β)  Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων γενικά στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Γ. Βαρβούτη έως Ι. Χρηστίδη.

Γ)  Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης παντός οδικού οχήματος στην οδό Αγίας Τριάδος από την οδό Δήμητρας έως και την 28ης Οκτωβρίου (έμπροσθεν χώρου στάθμευσης Βερόπουλου) και την διακοπή της κυκλοφορίας παντός οδικού οχήματος στις οδούς: α) Στην οδό Γ. Βαρβούτη από την οδό Κωνσταντινουπόλεως μέχρι την Δημοκρατίας β) Στην οδό Δήμητρας από Κωνσταντινουπόλεως μέχρι την Δήμητρας γ) Στην οδό Ανανία Νικολαίδη – Διοικητηρίου , από Κωνσταντινουπόλεως μέχρι Δημοκρατίας δ)στην οδό Μητρ. Ιωακείμ από την οδό Κωνσταντινουπόλεως μέχρι 25ης Μαρτίου και ε) στην οδό Σοφούλη από το Παλιό Πάρκο μέχρι 25ης Μαρτίου και Δήμητρας από την οδό Τραπεζούντος έως 25ης Μαρτίου.

Η ισχύς της αρχίζει από την 08:00 ώρα της 15ης Οκτωβρίου 2013  μέχρι το πέρας της παρέλασης  και της αποχώρησης των επισήμων ,αφού πρώτα δημοσιευθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα και τοποθετηθεί η σχετική σήμανση.

Η Δήμαρχος
Παρασκευή Βρυζίδου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.