Έκλεισε τις πύλες της η 29η «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας»

Έκλεισε με επιτυχία τις Πύλες η 29η «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», μετά από έξι ημέρες λειτουργίας. Στην Έκθεση φιλοξενήθηκαν 115 επιχειρήσεις σε ισάριθμα περίπτερα, ενώ οι επισκέπτες που ξεπέρασαν τις 17.000 προέρχονταν από την Δυτ. Μακεδονία αλλά τους όμορους Νομούς.

Τα  προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρουσιάστηκαν εδώ, ήταν ενδεικτικά των τάσεων της Αγοράς. Οι εμπορικές πράξεις που πραγματοποιήθηκαν και το ενδιαφέρον του κοινού για τα προϊόντα ήταν ικανοποιητικό, όπως δήλωσαν οι Εκθέτες. Σημαντική ήταν και η παρουσία των Εμπορικών Επισκεπτών μετά από μεθοδευμένες και στοχευμένες ενέργειες των Διοργανωτών.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, μεταξύ αυτών και ο εορτασμός των 50 χρόνων από την ίδρυση της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κοζάνης, που κλήρωσε έξι εισιτήρια διαρκείας. Επίσης, πραγματοποιήθηκε επίδειξη νυφικών χτενισμάτων, Τεχνικό Σεμινάριο σχετικό με λέβητες και καυστήρες και πολλές εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Σε μια περίοδο που η οικονομική ανάπτυξη της χώρας αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, η εξωστρέφεια και η υγιής ανταγωνιστικότητα είναι το βασικό κλειδί που επιβάλλεται να δώσει την ώθηση προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης. Η Έκθεση, αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την ουσιαστική παρουσία, την αποτελεσματική προβολή και ανάδειξη των επιχειρήσεων. Άλλωστε, αυτοί είναι και οι λόγοι οι οποίοι καθιέρωσαν την «Έμπορο – Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» στην μεγαλύτερη Περιφερειακή Έκθεση.

Οι Διοικήσεις των διοργανωτών Φορέων, Επιμελητηρίου και Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής διοργάνωσης και ιδιαίτερα τους Χορηγούς, που βοήθησαν σημαντικά με τις χορηγίες τους τη διεξαγωγή αυτής της μεγάλης διοργάνωσης. Τα Μ.Μ.Ε. γενικότερα, για την έγκαιρη και έγκυρη δημοσίευση των σχετικών γεγονότων και δράσεων, το πλήθος των επισκεπτών που τίμησαν και ενίσχυσαν για ακόμα μια φορά το θεσμό, καθώς και τους εκθέτες για την ποιοτική τους παρουσία και δεσμεύονται για την ακόμα αρτιότερη διοργάνωση της 30ης Έκθεσης το 2014, η οποία θα έχει Επετειακό Χαρακτήρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.